Gastenboek! « Autorijschool Super

Gastenboek!

66 reacties

 1. mark

  Dag Henk, nogmaals bedankt voor de goeie service en ik zal rijschool super zeker aanraden!

 2. Gea

  Helemaal toppie…. zeer tevreden!! Uitstekende service, klantvriendelijk. Raad iedereen aan om zeker voor “SUPER” te gaan.

 3. Ricardo

  Henk, je bent een goede instructeur die zijn hoofd koel houd en ook zeer klantvriendelijk is. In combinatie met iemand met een super gevoel voor humor kom je op een hele prettige samenwerking.

 4. Mandy

  Henk, super bedankt voor alle geduld en je hulp! Het was een super ervaring, je bent een goede instructeur! Vandaag mijn rijbewijs gehaald, mede dankzij jou! Heel erg bedankt!

 5. Kelly

  Net geslaagd voor mijn rijbewijs, helemaal niet veel lessen nodig gehad, super blij!! Zeker aan te bevelen deze rijschool!

 6. Marcel Hadderingh

  Gisteren, net voor de storm aan, geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Henk voor de prettige samenwerking, e.e.a. heeft geleid tot het in eenmaal slagen.

 7. marjon

  Laatst in 1 keer geslaagd voor mn rijbewijs, mede dankzij Henk! Zeer tevreden over rijschool super. Vriendelijkheid geduld duidelijkheid bereikbaarheid etc. Zal het iedereen aanraden!

 8. sabine

  Heel goede uitleg en service in een keer geslaagd voor mijn rijexamen dus dat zegt al heel wat !

 9. Tineke Assendelft

  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij deze super rijschool. Ik raad ook iedereen aan, om hier lessen te volgen. Klantvriendelijke rustig en gewoon fijn rijden.
  Henk bedankt voor al je goede lessen.

 10. Andor Jager

  Hey die Henk, Vandaag ondanks het druilerige weer toch nog een feestje want JAWEL ik ben geslaagd.. Dank u Dank u.. Groetjes Andorius..

 11. Marnick Sterenberg

  Auto rijschool Super is niet zo maar een rijschool, want auto rijschool super is een super super super rijschool , ik had tegen henk gezegt ik wil voor 2014 mijn rijbewijs hebben , dat zei ik in september en hij zei dat gaat je lukken en we zijn er samen voor gegaan en dat is gebleken want ik had 19 dec mijn praktijk examen en die had ik een keer gehaalt dankzij zijn super service , super lessen altijd gezellig en serieus , als je vragen had kon je die altijd stellen , bij deze als je rijbewijs wil halen zal ik naar AUTORIJSCHOOL SUPER GAAN , aanrader groetjes marnick

 12. Daphne Atling

  Henk , ik wil je bedanken voor alles wat je me geleerd hebt. Ook wil ik je bedanken voor alle hulp en steun en al je geduld ! Autorijschool Super zou ik zeker aanraden bij vrienden , het heet niet voor niets Autorijschool SUPER ! Een bedankje voor alle leuke gezellige lessen ! Maar natuurlijk ook serieus en proffesioneel. Deze rijschool is zeker een aanrader.. BEDANKT ! Groetjes Daphne

 13. Stan Langen

  moi Henk! ik ben er super blij mee dat ik hem dankzij jouw hulp hem gehaald hebt!
  je hebt een SUPER rijschool, ik zal mijn vrienden zeker aanraden dat ze bij jou moeten komen.
  bedankt voor alle steun en moeite!!
  Gr. Stan Langen

 14. Luuk van den Bergh

  Hee Henk,

  Ik wil je graag bedanken dat je mij les wilde geven! Het was altijd gezellig en heb in een korte tijd heel veel geleerd. Altijd legde je alles uit op een rustige en begrijpelijke manier. Nogmaals super bedankt en succes met je toekomstige gelukkige leerlingen!

  Groetjes Luuk!

 15. Marcel

  Eindelijk maar toch mijn rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt Henk! Zoals ik al eerder gezegd had, vind ik dat Henk zijn methodes van les geven perfect zijn. Altijd kalm en rustig, maar zeker doelgericht.

 16. Peter

  Bedankt voor de lessen en halen van mijn rijbewijs Henk, ik heb veel geleerd.

 17. martijn

  Henk bedankt voor alle geduld, en leerzame leuke lessen. Ik heb veel geleerd. ik ga vanmiddag mijn rijbewijs ophalen mede dankzij jouw hulp.

 18. martijn

  Bedankt voor je geduld, en leuke leerzame lessen. Ik ga mijn rijbewijs vanmiddag ophalen.

 19. eelco

  hey henk de groot , bedankt voor de fijne lessen die ik heb gehad ,heb nu eindelijk men rijbewijs ,dikke duim voor jou πŸ™‚

 20. Robin molema

  Hey henk! Super veel geleerd en veel lol beleefd bij jou in de auto! Hier wordt alle tijd voor je genomen en leer je de basis voor et rijden pas echt!!!

 21. Bianca. V

  henk nogmaals dank voor je goede zorg ik weet nog dat ik tegen je zij ik wil er niet te lang over doen geen poespas gewoon gaan en dank zij jou mocht ik mijn theorie en rijbewijs binnen 3 maand halen echt nogmaals superrrrrrrr bedankt

 22. giovanni raske

  Bedankt voor de goede rijlessen daardoor in 1x geslaagd. Ga autorijschool super zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

 23. Lianne van der Werf

  Haay Henk.
  Wil je even super bedanken voor je geduld met mij.
  Waardoor ik vandaag eindelijk geslaagd ben voor mijn rijbewijs.
  Ik kijk met plezier terug naar het afgelopen jaar. Veel van je geleerd en ga ik zeker mee nemen in de toekomst.
  Henk bedankt voor de super leuke en leerzame rijlessen!

 24. Vasco

  Fijne rijschool met een goede instructeur, hieronder alles even op een rijtje:
  + Goede ( & uitgebreide ) uitleg ( daar waar nodig wordt de uitleg ook op papier uitgewerkt zodat je een duidelijk beeld hebt van wat er van je verwacht wordt )
  + Fijne Tips & Tricks ook m.b.t. je theorie examen
  + Bekend met de routes voor het afrijden
  + Je rijd rond in het examen gebied waardoor je een `feeling` krijgt van het gebied en hierdoor weet je met je examen ook de ins en outs van de omgeving
  + Goede voorbereiding richting het examen
  + Uitwerken van het resultaat van de TussenTijdse Toets (TTT) zodat je helemaal klaar bent voor je examen
  + Kalme houding waardoor je altijd op je gemak blijft
  + Goede inschattingen van waar je je zelf op kunt verbeteren ( voorbeeld: mijn TTT resultaat was hetzelfde als wat de instructeur van te voren al had aangegeven )
  + Signaleert naar de bestuurder van andere auto’s als deze bezig zijn om je op te haasten ( bijvoorbeeld als andere auto’s aan het bumperkleven zijn )
  + Op tijd op locaties en soms was het zelfs mogelijk om eerder te beginnen
  + Rookvrije & nette auto
  – Soms was het lastig om lessen in te plannen aangezien overlappende roosters / drukke roosters van beide kanten

 25. Eddy

  Top rijschool! In 4 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald!

  Je krijgt goede instructies en duidelijke uitleg, zelfs met vragen over theorie kan je bij hem terecht.
  Tevens weet hij verschillende routes die worden gereden bij het examen en de vele punten waar op gelet wordt. Je begint op een rustig industrieterrein, waardoor je in alle rust de (mooie en nette) auto leert kennen en pas daarna ga je de weg op.

  Al met al een dikke 10!

 26. agnes van weele

  Bedankt voor de leuke & leerzame lessen
  Dankzij de goeie rijlessen heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald!

  Bedankt !

 27. Susan

  Vorig jaar ben ik begonnen met mij rijlessen bij Henk! Ik met mijn onzekerheid en veel te veel nadenken voor, tijdens en na de lessen heb dan toch echt mijn rijbewijs gehaald, en dat in 1x!

  De lessen waren duidelijk verdeeld, ik wist altijd precies wat ik al gedaan had en wat ik nog moest doen. Alles gaat in overleg.

  De lessen waren heel leerzaam, gezellig, met humor en vooral veel geduld en geen gemopper wanneer je iets even niet goed doet.

  Als ik weer zou moeten kiezen, was het zeker dezelfde rijschool en zelfde rijinstructeur geworden!

  Super bedankt voor het mooie papiertje!

 28. janice

  ik heb mijn rijbewijs gehaald en een super instructie gehad van henk.
  je kan lekker jezelf zijn en lekker relaxed rijden.
  zeker een aanrader om je lessen hier te volgen.

 29. Wianda

  Hele fijne lessen gehad bij deze topper!
  Ben van mezelf een ontzettend stesskonijn maar dat viel allemaal van me af zodra ik naast Henk ging zitten. Die krijg je niet heet of koud, blijft heel relaxed en legt alles fijn en duidelijk uit. De sfeer is ongedwongen en Henk is erg begaan met zijn leerlingen. Het duurde ook niet lang of ik zat in plaats van als een angstig haasje gewoon als een zelfverzekerde chauffeur naast Henk.
  Ik heb nu sinds vorige week het roze pasje in mijn portemonnee en heb al flink wat kilometers afgelegd, geen moment angstig geweest.
  Als mensen in mijn omgeving nog een fijne rijschool zoeken die niet alleen fijn is voor hun zelfvertrouwen maar ook nog eens voor hun portemonnee zou ik zeker Rijschool Super aanbevelen!

  Henk, bedankt voor alles!

 30. Pascal

  Henk. Nogmaals bedankt voor de relaxte rijlessen was toppie en voor de goeie tips op het einde waardoor ik ben geslaagt

 31. harry visser

  hey henk bedankt voor alle tijd we er samen in hebben gestoken en dat ik op de valreep nog kon afrijden ben super blij dat ik hem gehaald heb
  gr harry visser

 32. Dean Roossien

  Bedankt Henk voor de geweldige en wijze lessen. Altijd vrolijk, nooit gespannen (zelfs met mij ernaast), altijd duidelijk, en altijd vriendelijk. Nogmaals, enorm bedankt, ga je wel missen πŸ˜‰

 33. shirley meijer

  Henk bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen.. ben heel blij dat ik geslaagd ben.
  Groetjes shirley

 34. Shirley meijer

  Henk, bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen..
  Altijd lachen.
  Kon mezelf zijn en nooit gespannen

  Nogmaals bedankt

 35. Nick

  Erg bedankt voor de goeie en leuke rijlessen, ik heb erg veel geleerd! En nog erg bedankt voor de goeie tips! Ik zou uw rijschool zeker aanraden!

 36. Nick

  Ik heb bij u een erg leuke en leerzame periode gehad. Ik zou uw rijschool zeker aanraden bij vrienden en familie!

 37. lisa

  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan auto rijschool super! Henk bedankt voor je hulp.

 38. Bente

  Super doet z’n naam wel eer aan!
  Henk, heel erg bedankt voor alles! Ik ben blij dat ik voor jullie rijschool gekozen heb, het was perfect!

  Nogmaals heel veel dank

 39. Bernard

  Hey Henk,

  Via deze weg wil ik je ook nog even bedanken voor de goeie lessen die je mij hebt gegeven, dankzij jou heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.
  De naam zegt het al, echt Super !!

 40. Hennie giezen

  Ben vanmiddag geslaagd voor me rijbewijs. Ik heb veel aan de lessen gehad van Henk de Groot en de sfeer is goed. Ik raad iedereen aan rijschool super en Henk bedankt je was een topper. Yeahhh geslaagd

 41. Stefan

  Vanmorgen geslaagd goeie rijschool leuke leerzame lessen echt een aanrader topper die Henk

 42. Nick

  Top!
  Goed ondersteud door de instructeur Henk. Zeker een aanrader om bij rijschool Super te lessen.
  Naast de praktische aspecten, een erg fijne manier van plannen en communiceren.

 43. Nick

  Geweldige rijschool, in 2 maanden tijd mijn rijbewijs in 1x gehaald! Er worden mooie tips and tricks uit gelegd en er word gekeken naar waar je in moet verbeteren zodat je niet iets wat je goed kan herhaald, maar juist hetgeen wat je niet kan gaat oefenen,
  Zeker een aanrader

 44. Maxim Claassen

  Henk,
  Vanaf het begin al super snelle service met het brengen van de theorie die ik bij rijschool super had gekocht. Autorijlessen zijn super πŸ™‚ altijd op tijd meestal zelfs even iets te vroeg. Je speelt geen taxi (wat andere rijscholen wel doen.) dus altijd privΓ© les. Goede,aardige en grappige rij instructeur en ook niet onbelangrijk heel flexiebelen goedkoop. Ook past hij zijn schema aan op wat je wel en niet kan of op eventuele rijevaringen. Natuurlijk 99 % van de praktijkles rij je op de openbare weg waardoor je goeden beheersing en inzicht krijgt van de situaties op de weg. Gaat het even mis word het gewoon even rustig uitgelegd hoe het wel moet. Is er een probleem of wijziging… Henk contacten via app gaat sneller dan snel πŸ™‚
  Ik heb nu mijn rijbewijs gehaald en vind het jammer dat ik nu geen les meer heb.
  Ik kijk terug naar leuke leerzame lessen
  dit is zeker een aanrader.
  Bedankt Henk de Groot was supeeeeeeeeeeeer!!!!

  Groetjes, Maxim

 45. Kim Dijkstra

  Super rijlessen gehad! Erg veel geleerd. Je word gelijk op je gemak gesteld en de rijlessen zijn naast leerzaam ook gezellig!

 46. Lisette

  Geweldige rijschool raad hem iedereen aan Henk is een super instructeur was direct op mijn gemak bij hem in de auto nogmaals dankjewel Henk voor de super lessen! Groetjes lisette

 47. Lisa

  De rijlessen zijn super leuk en leerzaam, je wordt erg op je gemak gesteld en hij neemt alle tijd om je dingen te leren zodat je geen overhaast gevoel krijgt. Dit zorgde er dan ook voor dat ik in 1 keer geslaagd was!

 48. Esma turhan

  Heel erg bedankt voor de fijne en leerzame lessen Henk. De naam Super doet er ere aan want het is echt een super rijschool/ rijinstructeur. Echt een aanrader voor mensen die nog moeten beginnen met hun rijbewijs

 49. Jordy

  In 1x mijn rijbewijs gehaald ondanks mijn eigenwijsheid. Bedankt Henk voor de vele gezellige lessen. Zeker een aanrader

 50. Laura Blaauw

  Henk, ik wil u nogmaals bedanken voor de leuke en leerzame lessen ook zal ik uiteraard rijschool super aanraden want het is gewoon een super rijschool/instructeur er word op jouw tempo gereden stap voor stap echt top!!
  En dat moeilijke nadenken van me is toch wel minder geworden Door u haha

 51. Carolien de waal

  Mijn ervaring bij rijschoolsuper was top .ik heb mijn super op mijn gemak gevoeld bij rijinstructeur Henk de Groot .het is zeker een aanrader om bij rijschool super lessen te nemen .
  Henk bedankt voor de goede en relaxe les uren
  πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

 52. jara

  onwijs veel voor zijn leerlingen over. Met een goed gevoel voor humor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *